PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 1180x200

Адел го напушти интервјуто зошто новинарот не го преслушал нејзиниот албум

Nov 24, 2021

[ad_1]

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250

Адел го напушти ексклузивното интервју откако австралискиот новинар призна дека не го слушал нејзиниот нов албум „30.“ Новинарот Мет Доран и снимателската екипа пристигнале на интервју во Лондон, а за тоа наводно платиле милион долари.

Во текот на разговорот Доран признал дека слушал само една песна од албумот, а Адел веднаш решила да го прекине интервјуто.

Доран објасни дека не го видел мејлот во кој му бил доставен албумот. Многумина се прашуваат како успеал да направи таква грешка. Новинарот Питер Форд напиша дека оваа ситуација е прилично непријатна, но дека Доран инаку е личност која секогаш ги извршува своите задачи.

Сепак, некои го критикуваа.

Писателката Тарла Ламберт изјави дека има илјадници квалификувани новинари кои би направиле се за да бидат на позицијата на Доран и дека овој „скандал“ е идеален пример за тоа како некој ја искористува привилегијата.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 940x400

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ