PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 1180x200

Активистот Арианит Џафери и се заканува на Владата со крвопролевање

Sep 9, 2021

Во една од објавите на социјалните мрежи на градоначалникот на Гостивар Арбен Таравари во кој тој бара оставка од Владата на Република Северна Македонија, граѓанскиот активист на Еко Гуерила, Арианит Џафери, реплицираше со еден заканувачки јазик кон влада, информира opinionshqip.live

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250

Ова е една од репликите на Џафери:

„Тука ќе гори оган и ќе се пролее крв“.

Инаку Аријанит Џафери е познат како близок пријател на кандидатот на Алијансата за Албанците за градоначалник на општина Тетово, Вулнет Мурсели, кого постојано го поддржува.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 940x400

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ