PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 1180x200

Австрискиот претседател Ван Дер Белен и претставници на 30 компании во вторник во Македонија

Mar 26, 2023

Во вторник го дочекуваме австрискиот претседател Александар Ван Дер Белен како дел од западнобалканската политичко економска турнеја. Во делегацијата со Ван Дер Белен ќе бидат и министрите за надворешни работи и за правда Александар Шаленберг и Алма Задич како и претставници на 30 австриски компании.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250

Според соопштението австриската политичко стопанска делегација од денеска е во Албанија.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 940x400

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ