PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 1180x200

Битиќи за „24 Анализа“: Отчет се дава пред граѓаните, a не пред лидерот на партијата

Feb 15, 2022

Секој еден функционер, односно градоначалник го дава отчетот на локално ниво пред своите граѓани, за што е сработено и ако не е сработено во 100-те дена според ветувањата, да каже зошто тоа не е направено, дали има оправдани или неоправдани причини и тоа е суштинската разлика меѓу ВМРО-ДПМНЕ и #СДСМ што вчера ја видовме.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 940x400

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ