PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 1180x200

Цистерна се преврте на обиколница кон Тетово

Mar 18, 2022

Цистерна се преврте на обиколница кон Тетово, пишува Скопје1.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250

Моментално се блокирани двете ленти од патот и сообраќајот е целосно во прекин.

За сега нема информации дали има повредени во несреќата.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 940x400

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ