PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 1180x200

Дарко Каевски – нов портпарол на СДСМ

Mar 3, 2022

Пратеникот Дарко Каевски – нов портпарол на СДСМ. Одлуката Каевски да биде нов портпарол била донесена на синоќешниот ИО на СДСМ.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250

Каевски доаѓа на портпаролското место на Костадин Костадинов кој беше избран за градоначалник на Струмица.

Во минатиот мандат на СДСМ, Каевски беше директор на Агенција за млади и спорт, за време на скандалот со збирката контроверзна поезија издадена од Агенцијата.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 940x400

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ