ДОЛГИ КОЛОНИ НА БОГОРОДИЦА, голем број граѓани чекаат за излез од државата

Зголемена фрекфенција и гужви на граничниот премин кон соседна Грција.

Во екот на летната сезона, кога голем број граѓани заминуваат на одмор кај нашиот јужен сосед вообичено има зголем број на автомобили на граничниот премин.

Така е и денеска. Од веб камерите на границите може да се забележи зголемена фрекфенција и долги колони на граничниот премин „Богородица“.

На другите гранични премини не се забележуваат многу возила и нема долги колони за излез или влез во земајва.

ТОП ВЕСТИ

Samsung SmartThings ги поврзува луѓето со најважните работи < Опсервер

Скопје, С. Македонија – 31 август 2023 година – Samsung Electronics Co., Ltd денеска ги прикажа своите најнови иновации за поврзан дом. За...

Apple ќе го претстави новиот iPhone на 12 септември < Опсервер

На 12 септември Apple ќе претстави нови производи, вклучувајќи ја новата телефонска линија iPhone 15 и паметните часовници од следната генерација. <!-- <!-- <!-- ...

Специјална соработка за паметниот проектор „The Freestyle“ < Опсервер

Samsung Electronics во соработка со светски познатата корејска група BTS најавија премиера на краток филм во кој SUGA (член на групата), како амбасадор...