PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 1180x200

Фото докази колку убава земја беше Украина, пред војната

Mar 4, 2022

Сте слушнале ли за зелениот „Тунел на љубовта“ во Украина? Се смета за едно од најромантичните места на светот, а според легендата паровите мора да поминат низ него држејќи се за рака за да им се исполни замислената желба.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250

Украина е дом на околу 44 милиони луѓе и периодов ги живее своите најтешки денови, поради инвазијата од страна на Русија.

Оваа земја има долгогодишна историја, неверојатна архитектура, прекрасна природа.

Многу од нејзините убавини сега, за жал, се уништени со бомбардирањата.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 940x400

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ