PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 1180x200

Голем пожар во центар на Скопје во фабриката Треска

Apr 14, 2022

Попладнево во центар на Скопје избувна пожар.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250

Според првичните информации густ чад се шири од непосредната близина на фабриката Треска.

На лице место интервенираат противпожарни тимови на скопската бригада.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 940x400

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ