Градоначалникот Мерко продолжува со инфраструктурни проекти во Делогожди и Жепин

Се продолжува со реализација на инфраструктурни проекти.
Заврши асфалтирањето на еден од главните патишта шти гу поврзува селата Делогожди и Жепин.
Како една од најважните инвестиции за овој локалитет, овој пат ќе обезбеди полесен и побезбеден пристап како за жителите така и за посетителите во тој регион.

ТОП ВЕСТИ

Samsung SmartThings ги поврзува луѓето со најважните работи < Опсервер

Скопје, С. Македонија – 31 август 2023 година – Samsung Electronics Co., Ltd денеска ги прикажа своите најнови иновации за поврзан дом. За...

Apple ќе го претстави новиот iPhone на 12 септември < Опсервер

На 12 септември Apple ќе претстави нови производи, вклучувајќи ја новата телефонска линија iPhone 15 и паметните часовници од следната генерација. <!-- <!-- <!-- ...

Специјална соработка за паметниот проектор „The Freestyle“ < Опсервер

Samsung Electronics во соработка со светски познатата корејска група BTS најавија премиера на краток филм во кој SUGA (член на групата), како амбасадор...