PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 1180x200

Киев под силни напади, објавено видео од бомбардирањето на трговскиот центар

Mar 21, 2022

Главниот град на Украина, Киев, во моментов е под силни руски напади. На социјалните мрежи се појавија неколку видеа од експлозијата во центарот на градот.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250

Киев Индипендент објави дека силни експлозии одекнале низ главниот град на Украина и дека наводно бил нападнат трговски центар во Подловск.

Да потсетиме, денеска е 25-ти ден од почетокот на руската инвазија на Украина.

 

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 940x400

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ