PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 1180x200

На струшките гробишта откопан и ограбен детски гроб

Apr 14, 2022

Читатели на Супер радио и OhridPress испратија информација за бизарен настан, кој е за секоја осуда и кој се случил на струшките гробишта.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250

Јавуваат дека е откопан детски гроб од пред десетина години, со намера истиот да се ограби. Неофицијално, крадците користеле и детектори за метал, во обид најверојатно да стигнат до накит, кој бил закопан со лицата.

Од СВР Охрид ја потврдија информацијата и најавија повеќе информации во текот на денешниот ден.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 940x400

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ