PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 1180x200

Обожавателите се простуваат од Аки Ракимовски- Како да замолкна едно време…

Jan 23, 2022

[ad_1]

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250

Бројни обожаватели на музиката на групата „Парни ваљак“, на социјалните мрежи се простуваат од Аки Ракимовски кој почина денеска на 67-годишна возраст.

Многумнина се присетуваат на песните што ги отпеа пејачот на Парни ваљак и на многу спомени поврзани со нив.

„Како да замолкна едно време кога растевме со овие песни“, „Сакавме и тагувавме со неговите песни…“, „Почивај во мир ти што ги обои со својата музика нашите најубави денови од младоста“, „Она што беше Фреди за Квин, тоа беше Аки за Парни ваљак“…, пишуваат обожавателите по смртта на Аки Ракимовски.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 940x400

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ