„Oneweb“ ги постави последните 36 сателити од првата група » opserver.mk

Mar 27, 2023

[ad_1]

Апасиев: Единствен пример на повеќејазични униформи во разни делови се среќава само во Босна и Херцеговина – како пример на нефункционална западнобалканска федеративна држава!

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ