Поради градежни работи времен прекин на сообраќајот на патот Кичево – Охрид

Како што информира ЈП „Македонија пат”, прекинот на сообраќајот ќе биде во времетраење од 15 до 20 минути во периодот помеѓу 11 и 14 часот.