PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 1180x200

Прва фотографија од состојбата на превој Стража

Mar 5, 2022

Возачите кои проаѓаат на превој Стража информираат дека обилниот снег го блокирал сообраќајот, додека на патот има заглавени камиони.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250

ЈП Македонија Пат се излезени на терен и се очекува во секој момент да ги одстранат остатоците од кашест снег на превоите каде е активна забраната.

Апел за почитување на сообраќајната патна сигнализација, понесување зимска опрема и зимски пневматици.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 940x400

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ