PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 1180x200

Реконструкција на Полициска станица Водно, можен прекин на водоснабдување

Feb 28, 2022

Поради реконструкција на Полициска станица Водно од 22 часот во среда до 07 часот во четврток ќе се врши реконструкција на усисниот дел од пумпената станица и чистење на резервоарот Водно.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250

Како што информираат од ЈП „Водовод и канализација” поради овој технички зафат постои можност за прекин на водоснабдувањето во посочениот временски интервал на дел од населеното место Водно и на клиниките за Хематологија и Трансфузиологија.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 940x400

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ