PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 1180x200

Собраќајната полиција во Тетово добива возила од Агенцијата за управување со одземен имо

Sep 13, 2021
Агенцијата за управување со одземен имот со претходна дадена согласност од Владата на РСМ, неодамна придонесе да се зголеми возниот парк на МВР и Сообраќајната полиција – Тетово, кои пак со личен придонес овозможија доделеното возило да биде употребливо како ново, а чија намена претставува техничка помош во подобрување на безбедноста во сообраќајот на патиштата како и за решавање на секојдневните ситуации при контрола на сообраќајот и на учесниците во него.
PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 940x400

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ