PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 1180x200

Судењето за „Титаник 1“ одложено за 9 мај

Apr 15, 2022

Главната расправа за предметот со КОК бр.28/22 од обвинителството означен како „Титаник 1“ насрочена за денеска од 12:00 часот се презакажува за 09.05.2022 година од 10:00 часот, информираат од Основниот кривичен суд во Скопје.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250

– Расправата се презакажува по барање на надлежниот Јавен обвинител и еден од бранителите во постапката поради службени обврски, па заради економичност на постапката странките се веќе известени за новите термини, се вели во соопштението од Основен кривичен суд Скопје.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 940x400

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ