PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 1180x200

Теута Арифи ги повикува политичките парти да потпишат Меморандум за разбирање

Sep 16, 2021

Во знак на солидарност и поради трагедијата од 8 септември, како градоначалник и кандидат за градоначалник на Тетово, ги поканувам сите политички партии да го потпишат овој Меморандум за разбирање, за кратковреме изборна кампања, фер кампања во однос на трагедија на 8 септември.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 940x400

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ