PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 1180x200

ВМРО-ДПМНЕ: Началникот кој земал мито е штитен од врвот на МВР

Apr 14, 2022

Началникот миленик на Заев и Спасовски фатен како зема мито, е пример како работи цела влада.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250

Ељхам Шкрета, началникот кој беше уснимен како бара и зема мито од 120 евра на граница, е истиот тој кој се закануваше на социјалните медиуми, во одбрана на Заев и Спасовски.

Шкрета беше заштитник на Заев и Спасовски на социјалните мрежи. Дали тоа се должело на неговите нелегални активности и криминал кој го правел?

Потребен беше странски медиум да открие криминал во МВР, наместо внатрешната контрола. Ова говори дека Шкрета е штитен од врвот на МВР.

Случајот со Шкрета е само еден пример како функционира оваа власт која е во срж корумпирана.

На луѓе им се бара мито и се прави криминал од граница до генерален секретаријат на влада. Системот на СДСМ е трул, и го гризе општеството.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 940x400

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ