PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 1180x200

Заменик министерот Хасани се сретна со финскиот амбасадор Лахдевирт

Sep 23, 2021

Денеска во Министерството за одбрана, заменикот министер Башким Хасани се сретна со амбасадорот на Финска во нашата земја, Кимо Лахдевирт.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250

На средбата беше искажана силната поддршка на Финска за отпочнување на преговорите за членство на Република Северна Македонија во Европска Унија, а беше потврдена и заложбата за зголемување на меѓуармиската соработка.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 940x400

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ