PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 1180x200

Затворот во Тетово со нов изглед и нови подобри услови

Sep 17, 2021
Во КПУ Затвор Тетово реализирани се повеќе активности со цел подобрување на условите за престој на осудените лица кои издржуваат казна затвор во оваа установа.
Притоа, комплетно се реновирани ходникот и тоалетите.
Исто така поставени се нови плакари за складирање на чевли.
PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 940x400

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ