PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 1180x200

Зеленски: Русија подготвува хемиски напад

Mar 11, 2022

Украинскиот претседател Володимир Зеленски изјави дека Русите се подготвуваат да употребат хемиско или биолошко оружје во Украина.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250

„Нѐ обвинуваат дека подготвуваме таков напад, тоа многу ме загрижува. Затоа што досега научивме дека ако сакаме да знаеме што прави Русија, само треба да погледнеме за што ги обвинува другите“, рече Зеленски.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 940x400

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ